Zo werkt het

Duurzame Bloemenbieb

Introductie:
Reflower verhuurt in Amsterdam beeldige blijvende boeketten in een bijpassende vaas. Een circulaire oplossing voor bloemen, Flowers as a Service, Reflower, dé duurzame bloemenbieb.

De allermooiste kunstbloemen zijn bijna niet van echt te onderscheiden en gaan eindeloos mee. Het gebruik van deze stoffen bloemen is een duurzame oplossing om klimaatimpact van verse bloemen te verminderen.

Een boeket met blijvende bloemen is prachtig maar kostbaar. Het is zonde dat altijd dezelfde bos bloemen op tafel staat. Juist bloemen fleuren het zo lekker op en gaan met de seizoenen mee.Reduce:
minder verse bloemen en verpakkingen weggooien
Re-use: samen blijvende bloemen delen
Recycle: vazen zijn tweedehands, gemaakt van duurzame materialen of hebben een goed verhaal

Hoe werkt het?
Reflower kunstbloemen worden verhuurd per maand en gewisseld op afspraak aan de deur. Er is altijd geruime keuze uit verschillende boeketten met vaas. 

Een boeket blijvende bloemen met bijpassende vaas kost €20 per maand. Iedere wissel kost €15.

Je wordt member van Reflower. We maken een afspraak en dan fietsen we met onze bakfiets graag bij je langs, dat kan nu alleen in Amsterdam, we gaan binnenkort uitbreiden naar andere steden

Reflower Proef | 3 weken €15, gratis geleverd
Je kan Reflower 3 weken proberen voor €15, daarna mag je kiezen of je member wilt worden, andere bloemen wilt ontvangen of we halen de bloemen weer op.

Klik hier voor de Reflower Collectie

De Reflower Algemene Voorwaarden staan hier vermeld.

Bestel je eerste Reflower Proef.

 Reflower kunstbloemen huren Amsterdam duurzame bloemenbieb reduce re-use recycle bloemen delen Silk-ka zijdebloemen