Zo werkt het

Duurzame Bloemenbieb

Introductie:
Reflower verhuurt in Amsterdam beeldige blijvende boeketten in een bijpassende vaas. Een circulaire oplossing voor bloemen, Flowers as a Service, Reflower, dé duurzame bloemenbieb.

De allermooiste kunstbloemen zijn bijna niet van echt te onderscheiden en gaan eindeloos mee. Het gebruik van deze stoffen bloemen is een duurzame oplossing om klimaatimpact van verse bloemen te verminderen.

Een boeket met blijvende bloemen is prachtig maar kostbaar. Het is zonde dat altijd dezelfde bos bloemen op tafel staat. Juist bloemen fleuren het zo lekker op en gaan met de seizoenen mee.Reduce:
minder verse bloemen en verpakkingen weggooien
Re-use: samen blijvende bloemen delen
Recycle: vazen zijn tweedehands, gemaakt van duurzame materialen of hebben een goed verhaal

Hoe werkt het?
Reflower kunstbloemen worden verhuurd per maand en gewisseld op afspraak aan de deur. Er is altijd geruime keuze uit verschillende boeketten met vaas. 

Een boeket blijvende bloemen met bijpassende vaas kost €20 per maand. Iedere wissel kost €15.

Je wordt member van Reflower. We maken een afspraak en dan fietsen we met onze bakfiets graag bij je langs, dat kan in Amsterdam, we gaan binnenkort uitbreiden naar andere steden

Reflower Proef | 3 weken €15, gratis geleverd
Je kan Reflower 3 weken proberen voor €15, daarna mag je kiezen of je member wilt worden, andere bloemen wilt ontvangen of we halen de bloemen weer op.

Klik hier voor de Reflower Collectie

De Reflower Algemene Voorwaarden staan hier vermeld.

Bestel je eerste Reflower Proef.

 Reflower kunstbloemen huren Amsterdam duurzame bloemenbieb reduce re-use recycle bloemen delen Silk-ka zijdebloemen

 

 

 

De meeste gestelde vragen | FAQ's
Wat is Reflower?
Reflower is opgezet door Ellyne Bierman. Het is de eerste duurzame bloemenbieb van Nederland in Amsterdam. Wij verhuren boeketten van kunstbloemen in een bijpassende, gerecyclede vaas. Uiteraard worden de beeldige blijvende bloemen op kantoor of thuis bezorgd.

Waar en wanneer bezorgen jullie precies in Amsterdam?

Op dit moment bezorgen we in Amsterdam. We leveren  het liefst op maandag en dinsdag van 12.00 - 21.00 uur. Komt een andere dag of tijdstip je beter uit? Geef het door, dan houden we daar rekening mee. 

Hoe bezorgen jullie?
Wij bezorgen met de Reflower Bakfiets waar altijd een aantal boeketten kunstbloemen met bijpassende vaas instaan om uit te kiezen. 

 

Hoe verzorgen jullie de bloemen?
Als de bloemen retour komen, worden ze schoon en stofvrij gemaakt met koude perslucht. Als de bloemen niet meer fris ruiken, krijgen ze een speciale behandeling met een ozongenerator. Daar komen ze zo fris als nieuw weer uit. Klaar voor de volgende ronde!

 

De bezorging komt me in de geplande week helemaal niet uit. Wat nu?
Geen probleem, dan plannen we de bezorgafspraak voor een ander moment in.
De bloemen verwelken niet!

Hoe word ik ambassadeur van Reflower?
Het succes van ons bedrijf wordt alleen maar groter als onze members enthousiast over Reflower vertellen aan andere mensen. Bij iedere levering ontvang je kaartjes en flyers, die je aan potentiële members kan geven. Voor iedere nieuw aangebrachte Reflower Member krijg je een week bloemenhuur gratis.

Kan ik de verse bloemen aan het Reflower boeket toevoegen?
Nee, dat mag niet. De bloemen worden geleverd in een keramieken vaas, zodat je niet ziet dat de stelen droog staan. Stelen van kunstbloemen kunnen even tegen water, maar niet heel lang. Het komt de duurzaamheid van onze Reflower boeketten niet ten goede als je water en verse bloemen toevoegt aan de vaas. 

Levert Reflower ook aan zakelijke klanten?
Natuurlijk. Reflower leent zich uitstekend voor de zakelijke market. Wil je ook duurzamere bloemen op kantoor op de balie, op de bar, bij de receptie of in de wachtkamer? Stuur een mailtje aan info@reflower.nl en dan regelen we dat.

Wat moet ik doen als ik mijn gekozen boeket toch niet mooi vind?
Dat is geen enkel probleem. Wij willen graag blije klanten. We komen het boeket omwisselen als we in de buurt zijn, voor een vaas met bloemen waar je wel graag tegen aankijkt.

Hebben jullie ook een cadeau-abonnement?
Wil je Reflower cadeau geven of vragen? Goed idee. De gevers kunnen (individuele) cadeaubonnen bestellen, dan verzamel je zo jouw bos blijvende bloemen bij elkaar. Mail naar info@reflower.nl voor meer informatie.

Hoe kan ik mijn Reflower abonnement pauzeren of stopzetten?
Je kunt Reflower ieder moment pauzeren of stopzetten. Geef het door via info@reflower.nl. We komen de vaas met bloemen bij je ophalen als we in de buurt zijn.