Trots op het resultaat van de GO!-NH Sustainability Accelerator Spring 2020

Trots op het resultaat van de GO!-NH Sustainability Accelerator Spring 2020

Ik ben heel erg trots op dit filmpje. Tijdens de finale van het GO!-NH Accelerator Sustainability Programma is het vertoond aan alle online deelnemers van het New Economy Now Festival en daarna werd ik in studio geïnterviewd over Reflower.



Het is toch te cool dat het lukt om van een leuk idee daadwerkelijk een circulair bedrijf te maken. Flowers as a Service - maakt de members blij met beeldige blijvende bloemen, vermindert klimaatimpact omdat er minder verse bloemen gekweekt hoeven te worden in de kas en of ingevlogen uit verre landen en zet aan tot een duurzamere levensstijl.

Heel veel dank voor de goede en innovatieve begeleiding van Innomics - André Knol, Michiel De Klein Sabrina Koster en Caroline Beelen, de Provincie Noord-Holland. En een shout-out naar mijn businesscoach ★ Geert van Vlijmen - Business strategist and growth accelerator die elke week de juiste vragen stelt om van een chica op een bakfiets in Amsterdam die bloemen bezorgt naar een groot bedrijf met leveringen door heel Nederland met een omzet van 10 miljoen euro te gaan. Let's go!

Doe ook mee:
Reduce, Re-use, Reflower!

Terug naar blog